top of page

WERKWIJZE

Legal Research en Schrijven

ANAMNESE/ GESPREK

Een uitgebreid gesprek ondersteund door vragenlijsten.

Door u vooraf enkele vragenlijsten te sturen kan ik mij goed voorbereiden. Zo benutten we onze tijd goed en kan ik vaak tijdens ons eerste gesprek al een redelijk tot goed beeld krijgen welke vervolg onderzoeken wenselijk zijn en al vast wat adviezen geven om mee aan de slag te gaan.

Microscope_edited.jpg

ONDERZOEK

Laboratorium

bloed en of ontlastingstest indien nodig.

In veel gevallen zijn laboratorium onderzoeken een zeer gewenste aanvulling op onze intake. Dat betreft doorgaans bloedondezoek en/of ontlastingstesten. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door 'RP Sanitas Humanis' en/of 'Biovis', beide gerenomeerde laboratoria met hoge kwaliteitsstandaarden. U ontvangt daarover indien van toepassing aanvullende informatie. Bloedprikken kan veelal op afspraak bij een prikpunt in uw directe omgeving.

Dieet plan

PLAN VAN AANPAK

Voedingsadvies op maat, eventueel aangevuld met supplementen.

Op basis van onze grondige analyse, gesprek(ken) en laboratoriumuitslagen ontvangt u een persoonlijk voedingsadvies. Uitgangspunt hierbij is het herstellen van een natuurlijke balans in het lichaam. Dat doen we door de toevoeging van specifieke stoffen die ontbreken in uw huidige eetpatroon of juist het weglaten van bepaalde (schadelijke) stoffen.

Werkwijze: Diensten
Schermafbeelding 2021-11-30 om 16.18.41.png

Heeft u een klacht over een behandeling en lukt het niet dit samen op te lossen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de van de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijze (KAB). Deze klachtenfunctionaris is de persoon die vervolgens met u in contact zal treden. De klachtenfunctionaris kan u helpen te bemiddelen/zoeken naar een oplossing voor uw klacht. Deze klachtenfunctionaris zal uw klacht vertrouwelijk behandelen en is hierin een neutrale onafhankelijke partij.
Mocht u hier niet uit komen dan kunt u uw klacht indienen bij de Stichting geschilleninstantie KAB.

Werkwijze: Over
bottom of page